Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Planety v našem nativním horoskopu vytváří automaticky určité vztahy k planetám horoskopu  jiného člověka a tím odkrývají potenciál vztahu, jaký by mohl vzniknout, pokud by se tito dva lidé setkali a otevřeli se jeden druhému.

Většina lidí zná vztahové horoskopy pouze podle postavení Slunce, avšak vztahová astrologie podle slunečních znamení je velmi zavádějící, povrchní a nepravdivá. Pravá astrologie upozorňuje, že ve vztazích hrají často důležitější roli  skrytější aspekty naší osobnosti, než je sluneční znamení, a jaké nám odkrývá postavení Luny, Venuše nebo například i Jupitera, a neméně důležitou roli hrají astrologické domy, které nám odhalí teprve profesionálně vytvořený horoskop ke dni, času a místu narození. 

Co nám tedy astrologie může o vztahu prozradit a z jakých údajů vycházíme při tvorbě vztahového horoskopu?

Astrologie nám především odhaluje, že neexistují žádné univerzální návody na vztahy, protože každý má ve vztazích své individuální projevy, potřeby a očekávání. 

Vztahový horoskop lze vytvořit na jakýkoli vztah. 

Často až setkání s jiným člověkem v nás probudí určité doposud skryté aspekty naší duše, o jejichž existenci jsme předtím netušili. ...Někdo v nás může probouzet lásku, zatímco jiný zlost či agresivitu, atakpod.

 

Ze vztahového horoskopu se dá vyčíst např.:

- fyzická přitažlivost (v horoskopu partnerů)

- spříznění duší/ anebo nesoulad duší, kdy chybí "souznění" na úrovni pocitů, které se vzájemně míjí, a je těžké se vcítit do druhého a najít vzájemné pochopení pro to, jak se druhý cítí. Někdy však i spřízněné duše mohou být "ve sporu", a to kvůli vnějšímu projevu ega

- potenciál k vzájemným citům, zda-li ve vztahu proudí láska přirozeně, aniž by k tomu nutně potřebovala nějaká velká teatrální gesta, prostě tam láska je/ nebo naopak horoskop odhalí tendence k zadrhávání v proudu lásky mezi dvěma jedinci, kdy se hodnoty a city dvou lidí mohou i "míjet."

- harmonie na úrovni osobnosti/ anebo naopak tendence k vzájemnému nepochopení jeden druhého, kdy jeden druhému nerozumí, o co tomu druhému v životě vlastně jde

- porozumění na mentální rovině, s kým si dobře popovídáme/ anebo naopak s kým se vůbec nedomluvíme, naše "jazyky" se rozchází nebo jsou ve sporu, a to proto, že každý má tendenci přemýšlet jiným způsobem.

- duchovní spřízněnost/ nebo naopak vzájemné nepochopení se ve způsobu náhledu na život a na svět

- karmické pouto, které nejprve dva lidi k sobě přitáhne a to prostřednictvím vzájemné přitažlivosti, která se však později může zvrtnout ve svůj opak, a to pokud se začnou otevírat stará zranění a karmicky nedořešená témata z minulých životů, která si žádají pozornost.

- karmicky dané tendence podporovat jeden druhého/ anebo naopak karmicky dané sklony se vzájemně ničit

- vzájemná inspirace, podpora a motivace ve vztahu / anebo absolutní nepochopení hodnot druhého člověka, soupeření, znehodnocování jeden druhého)

- horoskop také ukazuje, kdo je či není vhodný "adept" na partnerský vztah, člena naší rodiny (i ve smyslu "duchovní" rodiny, tedy jedná se o nepokrevní spojení), na roli našeho lékaře či léčitele, kolegy, zaměstnance, zaměstnavatele, přítele, sponzora, atd.

A mnoho dalšího...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Portrét


Facebook

Kontakt

Astroložka IRENA NEVRLÁ


775 999 076, skype: Irena Nevrlá

irnev@seznam.cz

zajímá vás astrologie?

hledáte rady ve hvězdách, pokud máte nějaké nejasnosti ohledně svého života? (práce, vztahy,...)

Mail list




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 1
Celkem: 159591
Měsíc: 3111
Den: 128