Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Horoskop odkrývá 12 božských sil v člověku

DVANÁCT BOŽSKÝCH SIL V ČLOVĚKU

Každý horoskop (sestavený na den, čas a místo narození) připomíná, že každá lidská bytost má v sobě dvanáct základních božských sil, neboli darů, jaké dávají každému člověku schopnost být tvůrcem svého osudu.

Čím více člověk tyto své dary zná a používá, tím se mu teprve otevírají určité životní cesty a možnosti, jaké však do té doby zůstávají uzavřené.

Horoskop ukazuje, jak tyto božské síly v sobě objevit, rozvíjet a používat tak, aby správně fungovaly a to je tím, čím se člověk od člověka liší tak, jako i jeho horoskop od všech ostatních horoskopů.

 

Každá lidská bytost v sobě nese 12 základních energií: 

1. svobodná vůle - je-li správně používána k naplňování poslání, pak otevírá životní cestu bez zbytečných bojů a nesmyslných ztrát energie 

2. hojnost - tj. schopnost přitahovat do svého života hojnost a to díky svému vnitřnímu bohatství, jaké člověk zná a používá k utváření svého osudu.

3. síla myšlenky - pomáhá člověku třídit své myšlenky a zaměřovat se na takové, jaké mu pomáhají využívat inspiraci a uskutečnit své nápady, pro jaké byl zrozen.

4. intuice - vede cestou poslání, kvůli kterému člověk přišel na svět. Správně využívána dává vnitřní psychickou sílu a klid, jaký mění okolní svět v místo bezpečí. 

5. schopnost tvořit svůj osud s radostí a s lehkostí 

6. zdraví - je přirozeným stavem každé lidské bytosti 

7. láska - každý může a má žít v lásce

8. magická síla - vychází ze schopnosti přijmout jakoukoli i zlou zkušenost a transformovat ji ve svou sílu. 

9. síla ducha - připomíná, že člověk ve skutečnosti umí a dokáže mnohem víc, než si většinou připouští, protože svým duchem je propojen s vyššími duchovními světy a silami, jaké ho vedou i chrání, avšak jedině pokud člověk žije v pravdě k sobě. 

10. karmické zákony - vše podléhá jistému řádu, jaký je dán vyšší mocí a vesmírnými zákony, které jsou člověku v životě oporou za všech okolností, pokud je pochopí a přijme za "svou jedinou pravou autoritu."  

11. síla zázraků - umožňují, aby se věci staly třeba i zcela nepředvídatelným způsobem, jaký přesahuje veškeré plány i vědecké vysvětlení. 

12. vyšší vůle - přesahuje jakoukoli jinou vůli lidského ega a má vždy poslední slovo. Také připomíná, že vždy existuje více možných cest a způsobů, jak naplnit své poslání, kterým je učit se být tvůrcem svého osudu díky poznání, rozvíjení a používání svých vrozených kvalit a mnoho dalšího...

 
 

 

Portrét


Facebook

Kontakt

Astroložka IRENA NEVRLÁ


775 999 076, skype: Irena Nevrlá

irnev@seznam.cz

zajímá vás astrologie?

hledáte rady ve hvězdách, pokud máte nějaké nejasnosti ohledně svého života? (práce, vztahy,...)

Mail list




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 1
Celkem: 159592
Měsíc: 3111
Den: 124